MENU

November 10, 2010

Jakarta Fashion Week 10/11 and Hijabers

Assalammualaikum :)
yesterday i went to Jakarta Fashion Week and met with my beautiful Hijabers theeerree.. 
there were 7 designers from APPMI who presented their designs, they're : Irna Mutiara, Yuyuk Nurmaisyah, Najua Yanti, Nuniek Mawardi, Hannie Hananto, Savitri and Dian Pelangi.. here there are...

Irna Mutiara (Romantic Return)








 Najua Yanti (Exotic Bohemian)




Naniek Mawardi (Aerial Treasure)









Hannie Hananto (Travelodge)






Savitri (Catch Your Eyes)







and the last..
Dian Pelangi












Marshanda for Dian Pelangi


and Dian got many flowers from the audience

after the show, me with my hijabers took some pictures then we took our dinner at Urban Kitchen


black dress by mother / pashmina classic pattern / rattan's bag - home made unbranded / belt - centro 



with ka etu and ka wulan



with my bestfriend, febby



and all my hijabers friends :)
thank you girls, even there was traffic jam everywhere but you guys really made my day




copyright by Puput Utami

10 comments :

  1. beautiful outfits! you and your friends look gorgeous too:]

    ReplyDelete
  2. puuuuut, beruntung sekali kamu bisa dpt foto2nya.
    aku telat dtg sih. huhuhu...
    aku mau dong foto2nya. kirimin ke email jg boleh.
    nanti aku link ke blog kamu ya...
    fitri.auliaa@gmail.com

    ReplyDelete
  3. n.a : thankyouu :)

    Ka Fitri : siaap ka fitrii..ehhe

    kikiy : iya say, dress codenya black elegant

    ReplyDelete
  4. pupuuut you are so gorgeous, chic and classy as always :)
    huuhuu ingin sekali berada di sana dan merasakan musenya orang2 gorgeous berkeliaran..
    btw put itu kok yang sama ka wulan jilbab kamu ganti ya ?

    ReplyDelete
  5. senangnya berjumpa dengan puput ... ^_^

    ReplyDelete
  6. whoaa ada ka lulu, senang jugaa berjumpa dengan ka lulu :D

    ReplyDelete
  7. lucky you pupuuut to join this eveent. besok besok ajak-ajak aku sama nichan yaa put hehehe :D

    ReplyDelete
  8. mba puput, foto yg ke-4 dari bawah itu, cara pakai pashminanya gimana sih? kayaknya ada yg beda. jd terlihat bagus. kalo tutorialnya lebih bagus :)

    ReplyDelete

Thank you for your visit and comment!