MENU

June 11, 2010

My Little Brother's Blazer

assalammualaikum
i got my lil brother's blazer in his suitcase :) yaaaaaaaay !!!





that's my lil brother's coat (aria), he wore it when he was in third grade at elementary school, and now it's fit on me..hahahaha :D 
the results are...





formal look

mix it with your maxi dress

you can also wear it with your big t-shirt, jeans and your boots

heey udah lama banget aku nyari coat yang pas sama badan ku, udah cari dimana mana tetep aja nggak sreg. tapi ternyata di lemari adikku tersimpan coat ini.. huaaah, how lucky i'am :) alhamdulillah
let's playing with your coaaaat, it'll be cool !!


wassalammualaikum

14 comments :

  1. i'm loving the 1st n 3rd photos, pose fotonya juga lucu! hehe

    ReplyDelete
  2. o how cute!! i wore my brothers belt and converse shoes! but i should try his old jacket!!

    http://theveiledbump.blogspot.com/

    ReplyDelete
  3. woowww gaya yg plg terakhir plg keren loh. keliatannya jadi kayak anak umur 16-17-an haha

    ReplyDelete
  4. bagussssssss.... semua aku suka hehehe
    aku ambil awardnyaaa....^^

    ReplyDelete
  5. KEREEEN! sukaaa!! cuppp cupp!!;)

    ReplyDelete
  6. great style..my fave one is #3..lucky you to found a perfect blazer in your bro's closet :)

    anw,,kamu temennya nabil ya di sastra prancis?hehe..aku kk'nya nabil..ga sengaja tadi nunjukin foto di header kamu,tnyata si nabil bilang klo kamu temennya di kampus..what a small world..hahaha

    ReplyDelete
  7. suka deh mix n matchnya..
    :)

    langsung dijadiin hak milik kakaknya ya?
    :p

    ReplyDelete
  8. sukaaaa nomor 1 & 3 ^^ anyway makasiiii yaaaa buat awardnyaaa :D
    insyaAllah di postingan berikutnya kupasang...

    seneng deh liat puput rajin ngeblog ;) pertahankan yaaaaaa

    ReplyDelete
  9. wow i like the last pic the best. sangat chic ;ddd


    http://iliveinmyfantasyland.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. OMG what a cute idea! I should look into my brother's clothes as well. Great look! And I love your blog. Well done. Hope to see more posts, inshallah.

    Check me out at:

    www.staircasetojannah.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. all : thank you so much :* :*
    FIKA : makasih ka, iya aku temennya nabil..hihihi makasih ka fika udah mampir ke blog aku :)

    ReplyDelete
  12. Aku suka yang ketiga put.. Keren euy,kayak gayanya Taylor Momsen gitu, rock but still chick :)) Makasiih ya udah comment di post aku,skrg aku udah ngga sedih2 lagii..thks yaaa ^^

    ReplyDelete
  13. suka yang mix with maxi dress...:)

    ReplyDelete

Thank you for your visit and comment!